Dag 6: onderweg naar het Krugerpark

Knuffelen met jonge welpenBij Mabalingwe hoort ook een wildpark. Vlak naast het clubhuis hebben ze een paar jonge welpen opgevangen die door hun moeder zijn verlaten. We mogen even bij ze. Gek idee om met een soort Simba te kunnen knuffelen. Hoe klein en lief ook, ze hebben al stevige klauwen.

Hi-jacking hot spotVandaag maken we een lange rit vanuit het Noord-Westen richting het Oosten van Zuid-Afrika. We moeten een aantal bezienswaardigheden overslaan vanwege de tijd. Onderweg komen we opmerkelijke verkeersborden als deze tegen.

KhandizweDe eindbestemming van vandaag is het huis waar we de laatste twee dagen zullen verblijven: Khandizwe. Aan de rand van een woonwijk komen we onverwacht in een oase van rust. Een schitterend huis gelegen aan de Crocodile River; dit is een natuurlijke grens van het Kruger Park. Bij aankomst staat aan de overkant van de rivier een olifant!

zonsondergangAl rond 18:30 uur is het donker in Zuid-Afrika. We genieten in de tuin van Khandizwe van de snelle zonsondergang.