Archive for May, 2008

Uitreiking SAN Accenten 2007

Nuon Solar Team

De campagne die we voor Nuon ontwikkelden voor het Nuon Solar Team is genomineerd voor een SAN Accent. Gisteren zijn we met een aantal collega’s afgereisd naar studio 21 in Hilversum om de uitreiking van de accenten bij te wonen. Nuon won helaas niet, maar de Cafe Choco campagne voor Douwe Egberts is wel bekroond met een accent.

Een sfeerimpressie van de avond op Flickr!

De Harp

De Harp

Vanavond eropuit geweest met de camera. De brug ‘De Harp’ die onderdeel uitmaakt van de Noordelijke Randweg van Nieuw-Vennep heb ik al een tijdje op het oog. Aardige plaatjes geworden, maar met een fish-eye objectief kan het spannender volgens mij.

Efteling

Stoomcarousel

Het afgelopen weekend zijn we met de familie Verschuren naar de Efteling geweest ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van Hiske haar ouders. De kinderen hebben genoten.

Bekijk de hele serie op Flickr!

Nieuw weblog!

Ik zat er al een tijdje tegenaan te hikken. De site draaide op een inmiddels achterhaalde weblog tool. Vandaag een redelijk succesvolle upgrade gedaan en alle content overgezet in Wordpress. De komende tijd maar eens ervaren hoe dit bevalt en controleren of alle content goed is meegekomen. De categorie├źn is in elk geval niet gelukt :-(

Koninginnedag met de familie Weening

Job, Jan Pieter en Sanne

Onze oude ‘buren’ komen komen op Koninginnedag bij ons langs en blijven logeren. De kinderen spelen als vanouds lekker met elkaar. Vandaag zijn we naar het strand geweest aan de Langevelderslag.

Bekijk de hele serie op Flickr!