Archive for April, 2008

Nieuwe camera

Van Noord naar Zuid

Voor mijn verjaardag heb ik een nieuwe camera gekregen! De Canon EOS 400D. Eindelijk een digitale spiegelreflex. Toen ik een jaar of 12 was kreeg ik mijn eerste tweedehands spiegelreflex camera: een volledig manuele uitvoering. Sinds mijn eerste digitale camera heb ik altijd een camera gekozen die zoveel mogelijk op een spiegelreflex leek, maar geen enkel toestel kon de ervaring van een spiegelreflex benaderen.

Het is wel weer even wennen, maar wat een genot! Gelijk maar eens een experiment net nachtfotografie gedaan!

Bekijk de hele serie op Flickr!

Emma en Ties op bezoek samen met opa en oma

Phileine, Emma en Tijn

Opa en oma Verschuren passen dit weekend op Emma en Ties. Ze komen vandaag een dagje bij ons langs. We gaan lekker naar de speeltuin en genieten van het mooie weer met elkaar.

Bekijk de hele serie op Flickr!

Boris de beer logeert bij Tijn

Plainspotting met Tijn

Boris de beer logeert dit weekend bij Tijn. Boris is de logeerbeer van Tijn z’n klas. Hij logeert elk weekend bij een van de kinderen. Tijn en Phileine willen graag vliegtuigen kijken. Dus gaan we met het Zuidtangent (de bus) naar Schiphol. Phileine, Tijn en Boris kijken hun ogen uit!

Op de terugweg komt het avontuur tot een climax als Tijn vergeet om Boris mee te nemen uit de bus. Gelukkig is iemand zo lief om Boris mee te nemen en ons achterna te fietsen.

Bekijk de hele serie op Flickr!

Op de lange latten met Lost Boys

It was great!

Voor het eerst sinds 5 jaar weer op de lange latten. Een lang weekend naar Zell am See in Oostenrijk met zo’n 60 collega’s van Lost Boys. Het was weergaloos lekker om weer door de witte poeder heen te vliegen! Komend jaar gaan we dit zeker eens met de kids samen doen. Wat is het toch heerlijk.

Bekijk de hele serie op Flickr!