Archive for January, 2008

Uitpakken in Nieuw-Vennep

Verhuiswagen voor de deur

De volgende ochtend staat de verhuiswagen om 8:00 uur op de stoep in Nieuw-Vennep. In hoog tempo worden onze spullen verspreid door het huis. De kinderen zijn overdag bij Opa en Oma en komen rond 18:00 uur. Tegen die tijd zijn hun kamers ingericht en kunnen ze op onderzoek uit in het nieuwe huis. De nieuwe kamers worden met groot enthousiasme onthaald.

Dag huis!

Huis is leeg

We hebben vandaag een heerlijke periode in Peize afgerond. Onze complete huisraad is ingeladen. Rond 15:00 uur was het hele huis leeg. Tijn en Phileine waren voor het laatst bij de Kameleon. We hebben zo opgehaald en daarna reden we nog even langs het huis hebben het gedag gezegd:”Dag huis, dag straat, dag kerk, dag molen, dag Boonstra …” Op naar onze nieuwe stek!

Hij kan weer lachen!

Tijn slaapt uit na operatie

Tijn zijn amandelen zijn vandaag ‘geknipt’. Al tweemaal eerder zijn zijn neusamandelen ‘gepeld’, dus dit is alweer de derde keer in het ziekenhuis. Hij is bijna vier en maakt het nu dus wel heel bewust mee. Rond 14:00 uur waren Hiske en Tijn terug uit het ziekenhuis. Zelf was ik toen ook net thuis. Tijn heeft de hele middag op de bang gelegen en het grootste deel van middag geslapen.

Hij kan nog lachen :-)

Na een bakje appel/kaneel yoghurt met slagroom kan hij weer lachen. Z’n stem is een stuk hoger nu zijn amandelen eruit zijn. Da’s best gek (vindt Tijn zelf ook).

Klussen in het nieuwe huis

Tot je erbij neervalt

Afgelopen vrijdag hebben we de sleutel van ons nieuwe huis gekregen. Over een kleine 3 weken gaan we al verhuizen, dus dat betekent dat we heel hard aan de bak moeten! Het afgelopen weekend zijn we het hele weekend aan het klussen geweest. De hoofdactiviteit: behang afstomen totdat je erbij neervalt. Dat ging voor His bijna letterlijk op zaterdagavond. We wisten dat we de slaapkamers op de eerste verdieping moesten doen, maar achter de latex op zolder zat ook het nodige behang verstopt. We zijn er bijna gelukkig!

Tijn en Phileine hebben een heerlijk weekend met Opa Jan en Oma ‘Len’ gehad, wat we vanavond bij Boonstra hebben afgesloten. We gaan een stevige week tegemoet. Behang afstomen, voorbereidingen voor het schilderwerk en de stucadoor gaat de slaapkamer op zolder omtoveren tot een superstrakke kamer.

Gelukkig nieuwjaar!!!

Phileine

Phileine zegt: “Gelukkig nieuwjaar!”. We zijn het jaar vanmorgen goed begonnen met een heerlijke wandeling in de Langeloer Duinen. De kinderen vonden het heerlijk om lekker te rennen: heuvel op, heuvel af!

Tijn