Archive for July, 2007

Terugreis van West Terschelling naar Harlingen

Hiske en Phileine zijn al aan boord

Vandaag aanvaarden we de terugreis. We zijn ruim op tijd klaar en spelen nog even een half uurtje in de speeltuin van de jachthaven voordat we aansluiten in de rij voor de boot. We hebben een onverwachts zonnige overtocht en brengen het grootste deel door op het dek. Het waren twee lekkere weken op Terschelling.

Bekijk de hele fotoserie van de zomervakantie op Flickr!

Zonnig afscheid van het Schuttersbos

DSCF6112

We hebben vandaag een mooi afscheidscadeau gekregen: een heerlijke zonnige en ontspannen laatste vakantiedag in het Schuttersbos. Tijn en Phileine hebben heerlijk gespeeld met nieuwe vriendjes en wij hebben lekker geborreld in het zonnetje. Phileine vult haar laarsje nog even met een souvenir.

Hieperdepiep … hoera!!!

DSCF6072

Hiske is vandaag jarig. Het weer is een stuk beter, alleen het waait vandaag ontzettend hard. We maken een wandeling door de duinen en eten een verjaardagstaartje bij ‘de branding’. Tijn en Phileine spelen naar hartelust.

Boswandeling

DSCF6020

De tweede week regent het met regelmaat. We gaan er desondanks wel lekker op uit en maken een heerlijke boswandeling.

Van zandkasteel tot auto

DSCF5987

Hoewel het aan de koude kant was, zijn we vanmorgen toch lekker naar het strand geweest. Ik begon samen met Tijn een zandkasteel te bouwen en al snel besloot hij dat het een auto moest worden :-).

Fietstocht naar West-Terschelling

DSCF5910

De eerste week zijn ook Willem, Marije, Douke en Martijn van de partij. Tijn, Phileine en Douke vinden het heerlijk om met elkaar te spelen. Vandaag zijn we op de fiets naar West-Terschelling gegaan. We pauzeren bij een leuke speelplaats bij de jachthaven.

Avondwandeling

DSCF5872

We besluiten een heerlijke dag met zon, strand en zee met een avondwandeling door de Duinen van Midsland Noord. Tijn is als eerste boven op het uitzichtpunt en verovert een mooi plekje in de duinen om Terschelling in zich op te nemen.

Eindelijk vakantie. We zijn op Terschelling!

DSCF5843

De eerste 3 maanden werken bij Lost Boys was inspirerend, hectisch en leuk. Ook is het een pittige tijd voor ons allemaal. We hebben erg uit gekeken naar twee weken vakantie op Terschelling. Direct de dag na aankomst gaan we het strand verkennen. Tijn en Phileine vinden het schitterend en Tijn durft het zelfs aan om zijn eerste stappen in de golfen te zetten.

Phileine is 2: hieperdepiep … hoera!

Appeltaart met slagroom

Phileine is dit weekend 2 jaar geworden. We vieren haar verjaardag het hele weekend. Phileine geniet van alle aandacht en cadeau’s.

Bekijk de hele fotoserie op Flickr!