Archive for August, 2006

Flashback in zwart-wit

Portretfoto van Stijn, lang geledenIk ontving vandaag van mijn oom Willem een aantal foto’s die hij op zolder heeft gevonden. Ik ben niet zo goed in het schatten van leeftijden, maar ik denk dat ik hier een jaar of zes ben. (Drie dus …) Erg leuk om in deze fase met jonge kinderen ook weer beelden van jezelf terug te zien.

Tijn op de trekker!

Een tractor voor TijnTijdens een zondags fietstochtje met de bakfiets kwam ik voor een prikkie een tweedehands tractor tegen. Tijn is gek op auto’s en traktoren in het bijzondern. Na zijn middagdutje presenteren we hem zijn nieuwe traktor!.

De tractor bevalt! Tijn kan al een tijdje trappen op z’n driewieler. Deze vaardigheid komt ook nu goed van pas; zeker als blijkt dat ik de zitting naar voren kan verplaatsen. Tijn heeft de rest van de zondag vooral rondgereden door de tuin. Alleen het achteruit steken met de aanhanger is nog even oefenen.

He dude!

Tijn met Bob de Bouwer cap

Phileine ontdekt de loopfiets

Phileine ontdekt de loopfietsPhileine heeft de loopfiets ontdekt. Met enige hulp komt ze er zelf op. De laatste weken maakt ze grote sprongen vooruit.

Serieuze dame!

Phileine serieusZowel Phileine als Tijn zijn vooral heel vrolijk en lachen veel. Phileine laat echter ook vaak haar serieuze kant zien. Wat een meid alweer!