Archive for July, 2006

Met de bakfiets naar de Kameleon en kantoor

In de bakfiets naar de crecheGisteren hebben we al een ritje door de omgeving gemaakt. Tijn & Phileine vinden de bakfiets prachtig. Tijn z’n eerste vraag was vanmorgen: “Fietsen in de bak?” Ik kon hem antwoorden dat ik ze allebei met de bakfiets naar de Kameleon zou brengen. Een mooi begin van de dag!

Daaaaaag mamma!Tijn en Phileine zwaaien mamma uit als we vertrekken: “Daaaag mamma!” Ook ben ik vandaag met de bakfiets naar kantoor in Groningen gefietst. Een mooie (warme) tocht.

Van bouwpakket tot bakfiets

Samen met mijn vader de bakfiets in elkaar zettenWe hebben een bakfiets van bakfietsweb van mijn ouders gekregen. We wisten dat we de bakfiets nog zelf in elkaar moesten zetten. dat bleek echter zeer letterlijk te zijn; we kregen een enorme doos met een frame en heeeel veel losse onderdelen en een zeer sumiere instructie, deels in het chinees. Samen met mijn vader hebben we de fiets dit weekend in elkaar gezet. Deze foto werd heimelijk gemaakt door Alette, de buurvrouw.

Het eindresultaat, de bakfietsNa twee dagen intensief klussen, zoektochten op internet en vallen en opstaan (in elkaar en uit elkaar) hebben we de fiets in elkaar gekregen. Zie hier het eindresultaat.

Drie kleine peutertjes die stonden op een rij …

Drie kleine peutertjes die stonden op een rij ...Hannah, Tijn en Sanne staan samen naar de olifanten in Dierenpark Emmen te kijken. Tijn en ik zijn vanmorgen met Jolanda, Jan Pieter, Hannah, Sanne en Job naar de dierentuin gegaan.

Unt Bwe, het jongste olifantje van Dierenpark EmmenOp 23 mei ’s middags om half zes is in Dierenpark Emmen olifantje Unt Bwe geboren. We gaan direct bij de olifanten kijken.

Tijn is onder de indruk van de mantelbavianenDe mantelbavianen maken een lawaai van jewelste. Ze maken ruzie, schreeuwen en rennen rond. Tijn is onder de indruk. Is het verbeelding of rent en schreeuwt hij sinds dien wat vaker?

Hannah verleidt de cameraTerwijl Tijn de mantelbavianen bewondert verleidt Hannah de camera. Drie jaar oud en al een hele dame! Het was een gezellig ochtend!

De komende dagen ben ik voornemens om de afgelopen maanden bij te gaan werken, want het is veel te lang stilgeweest op haasje.com. (24/7)