Archive for June, 2005

Halo met Tijn!

Hallo, met Tijn!Naast voor de hand liggende woorden als ‘mama’ en ‘papa’ kan Tijn inmiddels ondermeer ‘bal’ zeggen. ‘Halo’ is echter het meest door Tijn uitgesproken woord. Er ligt mogelijk een relatie met het feit dat Tijn graag belt. Hij loopt regelmatig met een telefoon aan zijn oor te brabbelen. Overigens blijken ook afstandsbedieningen prima als telefoon te fungeren.

De vensterbank, the place to be

Tijn in de vensterbankDe laatste dagen zit Tijn het liefst op tafel, maar aangezien wij daar niet heel enthousiast op reageren zit hij vooral veel in de vensterbank. Hij kijkt daar heerlijk om zich heen, zingt of gaat het raam met een doekje te lijf.

Bijna 34 weken zwanger

Aanstaande vrijdag is Hiske alweer 34 weken zwanger. Aangezien de kleine gehaald moet worden middels een keizersnede verwachten wij ons tweede kind over 4 tot 5 weken. Hiske werkt alleen deze en volgende week nog en gaat daarna met zwangerschapsverlof. Hiske en de kleine maken het goed.

Tijn krijgt een nieuwe kamer (onze voormalige slaapkamer) en de baby krijgt de kamer van Tijn. De kamer is bijna klaar, zodat Tijn ruim van te voren zijn nieuwe kamer kan betrekken.

We kijken uit naar de kennismaking met ons tweede kind.