Archive for May, 2005

Wederom zomer! vrijdag - pappadag

Sanne en Tijn in badjeOok Jan Pieter is vandaag thuis met de kinderen, dus we bikakkeren de hele middag lekker in de tuin. Sanne en Tijn zitten weer veel samen in het badje.

Sanne vermaakt zich primaAan Sanne hebben we ook vanmiddag weer geen kind. Ze vermaakt zich heerlijk in het badje met en zonder Tijn & Hannah.

De familie Weening in badAlleen Jolanda ontbreekt nog in het badje. Jan Pieter met zijn dochters lekker aan het badderen. Toch tijd om het grote badje op te pompen?

32 weken zwanger

Hiske 32 weken zwangerMorgen is Hiske 32 weken zwanger. Het gaat goed, maar het begint wel zwaar te worden. Vanmiddag even lekker ontspannen en genieten van het lekkere weer. Tijn vindt het wel bijzonder: die dikke buik van mamma.

Het is zomer! Spelen in de tuin

Tijn in badje in de tuinHet is vandaag een prachtige zomerdag. Hiske brengt een groot deel van de dag bij Jolanda en & Jan-Pieter in de tuin door met Tijn.

Tijn en Sanne in het badjeTijn en Sanne vermaken zich heerlijk in het badje. Ze zitten heerlijk te spelen en spetteren.

Reünie Samen Bevallen

De jongens van Samen BevallenVandaag zijn we voor de tweede keer bij elkaar gekomen met alle medecursisten van Samen Bevallen. De eerste reünie is alweer ruim een jaar geleden.

Tijn vermaakt zich goed met de mannenDe jongens hebben allemaal soortgelijke stappen in hun ontwikkeling gemaakt. Elk op geheel eigen wijze. De schuiftechniek van Max mag hierbij niet onvermeld blijven. Helaas heb ik daar geen foto van.

Lars staat op de bank van de zandbakLars, de zoon van Anne en Rik doorstaat de invasie in zijn zandbak goed, maar laat wel even zien wie er de baas is. Het was een hele leuke middag. Rik en Anne bedankt!

Gynaecoloog, alles dik in orde!

Hiske is vandaag naar de gyaecoloog geweest voor controle. Alles is prima in orde. Hiske heeft het hartje gehoord. De kleine groeit goed. De eerste vergelijking: hij/zij lijkt zwaarder te worden dan Tijn bij zijn geboorte.

Huwelijk Sanne & Dirk

Tijn & HiskeSanne (de zus van Hiske) & Dirk zijn vandaag getrouwd. Iedereen ziet er uiteraard op en top uit. Ook His en Tijn stralen. Let op de zelfgemaakte hoed van His (en de foto van Tijn rechtsonder). Foto’s van de bruid en bruidegom volgen z.s.m!

Maaike & EmmaNichtje Emma en tante Maaike zijn uiteraard ook van de partij. Het is erg leuk om Tijn & Emma weer eens samen te zien. Ze ontwikkelen zich elk op een eigen manier in hoog tempo.

Hiske is vandaag 29 weken en 1 dag zwanger

Hiske 29 weken zwangerVandaag, op de huwelijksdag van Sanne & Dirk, is Hiske 29 weken en 1 dag zwanger. Ze staat hier op de rode loper voor het ouderlijk huis, bedoeld voor de ontvangst van de aanstaande bruidegom. Het gaat goed met Hiske en de kleine. De jongste telf van ons gezin is ontzettend druk in de buik van mamma.

Klimmen

Tijn in de laTijn klimt steeds beter. Vanavond is hij erin geslaagd een la open te maken en er vervolgens zelf in te klauteren.