Archive for April, 2005

Brunch huwelijk Sanne & Dirk

Brunch aanstaande huwelijk Sanne & DirkWe brunchen vandaag bij de ouders van Hiske ter gelegenheid van het aanstaande Huwelijk van Sanne (de zus van His) & Dirk. De brunch is georganiseerd door de ouders van Hiske in Breda.

Tijn verkent de tuin van Oma & Opa Verschuren

Tijn op mijn nekOp zondag hebben we een brunch ter gelegenheid van het aanstaande huwelijk van Sanne (zus van Hiske) en Dirk. Samen met Tijn verken ik de tuin van Opa & Oma Verschuren.

Tijn ontdekt de tuin van opa en omaTijn verkent de tuin vervolgens op eigen voet. Hij loopt rond het hele huis en zelfs het plein op.

Woodbrookershuis

Woodbrookershuis in Barchum1 keer per maand doe ik een training in Barchum. Dit is het Woodbrookershuis alwaar de training gehouden wordt. De dag begint vroeg en het belooft een mooi weekend te worden.

Tijn gewond

Tijn gewondTijn is met zijn fietsje tegen de boekenkast gereden en heeft zijn hoofd precies op de rand gestoten. Een nare snee net boven zijn oog was het gevolg; wat een stoere vent zo …

Tijn eet zelf

Tijn zelf aan het etenTijn is meer en meer zelf aan het eten. Dit betekent over het algemeen een iets grotere smeerboel dan normaal gesproken, maar het gaat het steeds beter af. Tijn eet doorgaans uitstekend, zeker het toetje is vaak een feest.

Dressed in company colours

Dressed in company coloursWe hebben voor The Missing Link een nieuwe huisstijl gelanceerd. Deze outfit is volledig in ‘company colours’.

Surprise!

met Michiel en JPWe zouden vanavond met Marc & Janneke naar de schouwburg. Na bij ons thuis een hapje gegeten te hebben gaan we eerst nog wat drinken in de stad. Aldaar aangekomen blijkt Hiske een verjaardagsfeest georganiseerd te hebben!

Jaarclub MatadorOok de heren van Matador zijn in grote getalen aanwezig. Aangezien het feest mede ter gelegenheid van mijn afstuderen, twee jaar geleden, is, ontvang ik ook de felbegeerde knopen en mooie woorden van Kai en Marc!

De (schoon)oudersMijn ouders en ook de ouders van Hiske zijn er ook. Het is een ongekende ervaring voor me. Het eerste half uur was ik met stomheid geslagen en heb ik verbouwereerd alle aanwezigen begroet en de nodige bieren tot me genomen.

(Oud) collegae van HiskeOok een aantal collega’s waaronder Alyt en oud-collega Ingrid zijn erbij. Altijd gevaarlijk al die dames bij elkaar.

Het is lente!

Tijn in de tuin bij Jolanda & Jan PieterHet is vandaag een prachtige lentedag en het is vrijdag, dus ik ben thuis met Tijn. We brengen de middag door bij Jan Pieter, Hannah en Sanne. Het is heerlijk! De kinderen spelen er lustig op los.

Jan Pieter met zijn dames!Tijn is heerlijk aan het spelen. Hij gaat er helemaal in op. JP en ik genieten van een flesje Rosé.