Archive for February, 2005

Ziek

Tijn is ziekTijn wordt vanmorgen met koorts wakker. Hij is de hele dag erg ziek en daardoor stilletjes en hangerig. Hij wil de hele dag lekker dicht bij mama & papa zijn. Hij slaapt - net als hij de eerste maanden vaak deed - lekker op mijn borst in. Een bijzonder gevoel.

Het hartje gehoord!

We zijn vanmiddag naar de gynaecoloog geweest voor controle en we hebben voor het eerst het hartje gehoord. Het gaat goed met Hiske en de Haas in wording; inmiddels 17 weken en drie dagen onderweg.

Eerste verjaardagsfeest

Verjaardagstaart met 1 kaarsjeVandaag vieren we Tijn z’n eerste verjaardag. Het is een drukte van belang. Tijn krijgt verjaardagstaart met 1 kaarsje!

Cadeau aan het uitpakkenTijn pakt een van de vele cadeaus uit.

Een grote schare kinderen aan het spelenEr zijn veel kinderen: Aart, Aranka, Binc, Iris, Wouter, Sanne, Hannah, Jesper. Ze zijn lekker met z’n allen aan het spelen.

Tijn helpt met ophangen lamp

Samen de lamp ophangenWe zijn vanmorgen de eetkamer aan het inrichten, Nadat de woonkomer helemaal is opgeknapt hebben we de inrichting wat veranderd. Ik ben de lamp boven de eettafel aan het ophangen. Tijn komt ook de trap op om te helpen.

Weer zwanger!

We hebben het nog even voor ons kunnen houden, maar de tweede Haas is onderweg! De eerste echo is met terugwerkende kracht online gezet.

Genieten van verjaardagscadeaus

Op de trip-trap in mijn nieuwe trui en broekGisterenavond heb ik de nieuwe Trip-trap opgehaald die Tijn van opa en oma Hazen heeft gekregen voor zijn eerste verjaardag. Tijn zit meteen als een prins! Toevallig heeft hij vandaag ook de nieuwe trui die hij van tante Maaike en oom Martijn heeft gekregen aan in combinatie met de kanariegele broek die hij van Femke en Jorrit heeft gekregen.

Gezellig aan tafel aan het ontbijtTijn zit nu echt gezellig bij ons aan tafel. De oude stoel had wel een voordeel: er zat een eigen tafelblad aan dat Tijn naar hartelust onder kon smeren. Daar is nu de tafel voor in de plaats gekomen.

Heerlijk zo'n boterham!Tijn eet een lekkere boterham met pindakaas. Inmidels heb ik de stoel nog 1 standje hoger gezet, zodat hij nog iets beter aan tafel zit.