Archive for January, 2005

High Tea bij Marc & Mellanie

Tijn & SebastiaanWe zijn vanmiddag bij Marc en Mellanie op een Belleforte High Tea. De dames van Belleforte zijn vruchtbaar. Inmiddels zijn er al één jongedame en zeven jonge heren op de wereld gezet. Tijn speelt met Sebastiaan.

Floris en ValentijnFloris en Valentijn zijn de oudste jongens van het stel.

Willem en DoukeDouke is de jongste. Willem heeft hem net een lekkere fles gegeven.

Verjaardag in Heemstede

Oom Michiel geeft het cadeau van hem en TuiWe zijn in Heemstede om stil te staan bij de verjaardag van mijn moeder die op dezelfde dag als Tijn jarig is. Michiel en Tui hebben ook voor Tijn een mooi cadeau.

Een kegelspelHet is een schitterende kegelset van Nijntje. Tijn is er blij mee zo te zien.

Tui & Hiske hebben hun spelHet valt ons vaak op dat Tijn naast al zijn prachtige speelgoed vaak veel plezier met de simpelste dingen kan hebben (een dopje van een spuitbus, een kledinghanger, etc. Hiske en Tui ontdekken ook een nieuw spel met een eenvoudige rolletje. Blazen dames!

Oma onder tafelHet is een ouderwets gezellige avond. Bea kan maar net op haar stoel blijven zitten. :)

Peugout 307 SW

Peugout 307 SWVandaag eindelijk de nieuwe auto opgehaald. Een Peugout 307 SW, een heerlijke gezinsauto met lekker veel ruimte en comfort. Een hele verademing op lange afstanden.

Jarig: trakteren bij Dinky

Lunchen bij DinkyNa het zwemmen heeft Tijn een uurtje geslapen en toen naar Dinky toe, want Hiske heeft een vergadering op school vanmiddag. Tijn trakteert muizen gevuld met popcorn. Hij geniet ervan om samen met al z’n speelkamaraadjes te zijn.

Tijn is 1 jaar; hierdepiep, hoera!

VerjaardagsontbijtTijn is jarig! Gisterenavond kwam Tijn al moeilijk in slaap en vannacht kon hij niet wachten totdat de dag begon. Om 6:00 uur een fles melk en nog even slapen. Om 7:00 uur hebben we Tijn gewekt met een uitbundig ‘lang zal hij leven’. Daarna cadeau’s en ontbijt en om 9:00 uur komen Hannah, Jolanda en Sanne op verjaardagsvisite.

Nu is Tijn samen met mama naar het zwembad. Vanmiddag trakteren bij Dinky, het kinderdagverblijf en morgen op naar opa en oma in Heemstede.

Alweer naar de kapper

Nieuwe kuif!Tijn is met Hiske voor de tweede keer naar de kapper geweest vandaag; hij heeft een nieuwe (rode) kuif die goed bij de bank kleurt.

Nieuwjaarsduik

Oliebollen etenZondagochtend eten we nog wat resterende oliebollen. Aansluitend gaan we met de familie Weening, in totaal met z’n zevenen, naar het zwembad in Haren.

Vliegen in het zwembadAlle kinderen vinden het een groot feest, ook Tijn geniet met volle teugen. Zowel het duiken vanaf de kant, als hoog in de lucht vliegen vindt hij schitterend.

Veel plezierWe maken veel plezier met elkaar. Een leuk begin van het nieuwe jaar!