Archive for December, 2004

Oud & Nieuw

Oud & nieuwWe vieren vandaag oud & nieuw met Jolanda, Jan Pieter, Hannah, Sanne, Gert, Marja en Thijmen.

Met z’n drieën naar het zwembad

Zwemmen met mamaOp donderdag gaan Hiske en Tijn vaak samen zwemmen bij Zwemschool Ebert (waar Hiske jaren geleden zelf ook zwemles voor babies gegeven heeft. Deze week heb ik vakantie en dus gaan we met z’n allen.

Zwemmen met papaTijn voelt zich als een vis in het water. Het is echter geweldig om met elkaar te spelen en genieten.

Femke, Jorrit & Binc op bezoek

Jorrit, Femke, Binc en TijnHet is kerstvakantie. Jorrit, Femke en Binc komen een dagje langs. We maken een lekkere wandeling en eten gezellig met elkaar.

Binc & Tijn op de bankDe mannen zitten gebroederlijk op de bank. Het is een gezellige dag met elkaar.

Tegen beter weten in …

Gelieve geen fietsen plaatsenWe zijn gisteren bij opa en oma in Heemstede aangekomen voor het familiediner op tweede kerstdag. Vandaag gaan we winkelen in Haarlem. Deze winkelier wil de etalage graag vrij houden.

Tijn op de wagen

Tijn op in plaats van achter de wagenHet is eerste kerstdag. We gaan straks naar Breda. Tijn staat niet alleen achter, maar ook op de loopwagen die hij van Hannah heeft geleend.

De eerste echo

De eerste echoWe zijn naar de gynaecoloog geweest. We hebben het hartje gezien en alles ziet er goed uit. Volgens de berekening van de echo is het kindje nu 7 weken en 3 dagen oud; volgens onze berekening 7 weken en 6 dagen.

Lopen achter de wagen

Lopen achter de wagenTijn heeft zijn eerste stappen acher de loopwagen gezet. Het wagentje hebben we geleend van Jolanda & Jan Pieter. Hij is trots als een pauw als hij van de ene naar de andere kant van het huis banjert!

Dikke bult

Dikke bultTijn is vanochtend heel gemeen gevallen tegen de kast op zijn kamer. Een dikke bult is het gevolg. Arnikazalf doet de bult snel slinken.

Tijn in Tilburg - Marcha & Arco

Tijn & Marcha’s Middags gaan we lunchen bij Marcha en Arco in Tilburg. Marcha wil Tijn ook graag op de foto zetten. Het vallen en opstaan is begonnen; vrijdag was Tijn al van een hoge drempel gevallen en vanmorgen valt hij weer en verwondt zich op een vergelijkbare manier. Bij Marcha en Arco gooit hij een kop thee om, gelukkig al enigszins afgekoeld. Het is wel even schrikken voor ons allemaal.

De familie Verschuren in Breda

Samen met nicht Emma bij Opa & Oma in BredaTante Maaike en nichtje Emma zijn een weekend in Nederland. We komen met de hele familie Verschuren bijeen bij Opa & Oma in Breda. Tijn en Emma spelen gezellig samen.

Emma en Tijn samen in badTijn en Emma gaan voor het slapen samen in bad. Het wordt een groot feest. Emma tast voorzichtig af. Tijn hangt de stoere neef uit die graag even wil laten zien dat hij al veel zwemles heeft gehad.

Tijn en Emma zijn zich bewust van elkaarIn tegenstelling tot een paar maanden geleden zijn Tijn en Emma zich al veel bewuster van elkaar. Ze geven elkaar dingen, pakken dingen van elkaar af en bestuderen elkaar.

Tijn geniet!Tijn geniet ontzettend van de badderpartij. Wat zal hij slapen!!!

Op het hobbelpaardDe volgende ochtend speelt Tijn ondermeer op het hobbelpaard van Opa & Oma.

Een dagje naar Opa & Oma

Lekker slapen onderwegVandaag ga ik samen met Tijn naar Opa & Oma in Heemstede. Zelf moet ik werken; opa & oma passen op Tijn. We gaan vroeg op weg. Tijn doet nog even lekker een oogje dicht.

Tijn aan het ontbijt met OmaVrijdagochtend zit Tijn gezellig met Oma aan het ontbijt. Vrijdagochtend kruipt Tijn over de drempel van de badkamer de slaapkamer in: hij verwond zich en bloedt behoorlijk. Het lijkt erger dan het is en hij is het al snel weer vergeten.