Archive for August, 2004

Afscheid van de VW Golf

Afscheid van de VW GolfTwee weken geleden ontstond er in de auto een binnenbrandje door kortsluiting. De auto bleek economisch total-loss; het afscheid van onze Volkswagen Golf, die ons ruim 4 jaar lang trouw heeft rondgereden.

Tijn speelt erop los

Tijn aan het spelenTijn vindt het heerlijk om lekker te spelen. Hij vermaakt zich soms wel een uur lang met alles om zich heen.

Een nieuwe stoel!

Zitten op een kinderstoelTijn heeft gisteren een kinderstoel van Babz gekregen. Hij vindt het fantastisch om lekker hoog rechtop te zitten en alles te overzien.

Eten vanuit de stoelHet eten vanuit de stoel is erg leuk en ook voor ons een stuk gemakkelijker.

In de wagen naar de kinderboerderij

Tijn voor het eerst in de kinderwagenAangezien Tijn kan zitten, hebben we de kinderwagen gemonteerd. Tijn geniet ervan om lekker om zich heen te kunnen kijken.

Wat indrukwekken die ezelWe gaan met de kinderwagen naar de kinderboerderij. Tijn kijkt zijn ogen uit!

Pauw, pauw, ik ben lekker mooier dan jou!We zien van alles: konijnen, kippen, eenden, koeien, geiten en pauwen.

UitgeputTijn is uitgeput van alle indrukken en als we thuis komen ligt hij diep te slapen in de kinderwagen.

Zitten …

Tijn zit steeds meer en beterNa twee weken op pad, zijn we weer lekker thuis met z’n drieëen. Tijn kan inmiddels al heel aardig zelfstandig zitten. Hij vind het heerlijk om lekker om zich heen te kunnen kijken.

Met de familie Verschuren in Epen

Rustieke omgevingTer gelegenheid van het 35-jarig huwelijk van de ouders van Hiske verblijven we een midweek in Epen, Limburg. We hebben een huisje in een prachtige omgeving.

Tijn speelt en genietTijn speelt veel en geniet. Tijn en zijn nichtje Emma beginnen inmiddels ook samen te spelen, hoewel het delen van speeltjes soms nog wat moeilijk lijkt. Het speeltje waar de ander mee speelt is al snel interessanter dan alle andere speeltjes.

EmmaEmma maakt dezelfde snelle ontwikkeling door als Tijn. Een heel verschil met de vorige keer dat we Emma zagen.

Tijn ophalen na een week logeren

Bea & TijnTijn heeft tijdens de week vakantie die wij in Turkije hebben genoten bij opa en oma Hazen gelogeerd. Als de terugreis nadert kunnen we niet meer wachten totdat we Tijn weer in onze armen kunnen sluiten. Oma geeft Tijn nog eenmaal de fles voordat we met z’n drieëen naar de volgende bestemming vertrekken.

Tijn heeft genoten de twee weken bij zijn opa en oma.

Vakantie in Turkije: strand

Luieren op het strandEen belangrijk deel van de week vakantie in Turkije besteden we aan lezen, luieren op het strand en sporten.

HiskeLekker ontspannen en bijkomen van een heftig en mooi half jaar. Het is heerlijk weer en het uitzicht op zee is mooi; het uitzicht op het strand ook :-).

Vakantie in Turkije: Jeepsafari

Jeepsafari in TurkijeWe zijn een weekje met z’n tweëen naar Turkije geweest. Tijn logeerde bij opa en oma Hazen. Het was erg gek om hem achter te laten, maar heerlijk om even een week eruit te zijn. Na een paar dagen bijslapen en luieren, maken we vandaag een Jeepsafari.

Samen op avontuurWe mogen zelf rijden, hetgeen de tocht een leuke dimensie geeft. We rijden in een groep van drie jeeps. De eerste jeep is van de gids.

Een mooie tussenstopWe stoppen op diverse plaatsen met mooie uitzichten. Dit is de laatste stop bij een riviertje.