Archive for July, 2004

Op bezoek bij Mirenne en Alexander

Stan wil graag met Tijn spelenWe zijn bij Mirenne en Alexander en hun twee mannen: Stan en Jesper. Stan wil graag met Tijn spelen.

Met mamma in bad

In bad met de balTijn vindt het bad en de douche een feest. In het zwembad speelt Tijn op donderdag altijd met een balletje. Hiske heeft ook zo’n bal voor thuis geregeld.

Met Hiske in badHet is zondag dus we hebben alle tijd. Tijn zit lekker met Hiske in bad.

Uit badNa afloop lekker ingepakt in de badhandoek; tijd om aan te kleden. We gaan vanmorgen op bezoek bij Mirenne en Alexander en hun zonen Stan en Jesper.

Tijn kijkt de Tour

Tijn kijkt de Tour de France met opaHiske en ik zijn een ochtendje golfen en aansluitend op kraambezoek bij Femke & Jorrit die een zoon hebben gekregen: Binc Bernou. Tijn is bij Oma & opa Hazen en kijkt met Opa de Tour.

Simon & Garfunkel

Simon & Garfunkel in de Amsterdam ArenaSimon & Garfunkel geven nog eenmaal een concert in Nederland. Samen met Michiel & Tui zijn we hiernaar toe geweest. Een mooie ervaring in een afgeladen Arena.

Zitten

Zitten is steeds leukerTijn vindt zitten steeds leuker. Hij heeft nog wel wat hulp en steun nodig, maar hij geniet zichtbaar van het overzicht dat hij in deze positie heeft.

Spelen

Lekker aan het spelenTijn speelt lekker in de woonkamer. Hij speelt soms 2 uur aaneengesloten en kijkt soms minutenlang aandachtig naar de dingen om hem heen. De wereld wordt ontdekt.

Lekker aan het spelenDe bal is op het moment een favoriet speelte, niet alleen in bad, waar die eigenlijk voor bedoeld is.

Eten van fruit tot koek

Koekje etenTijn is begonnen met vaste voeding. ’s Morgens een fruithap, ’s avonds groente en een fles pap en tussendoor een koekje om op te sabbelen. Alles is even lekker! Tijn slaapt inmiddels ook door van het avondeten tot de volgende ochtend.

Dikke lol met mammaTijn heeft erg veel plezier. Dat wij daardoor ook goed gemutst zijn en veel lachen behoeft geen toelichting.

Draaien

En weer een draaipogingTijn probeert zich meer en meer om te draaien. Het lukt steeds beter.