Archive for June, 2004

Gezellig begin van de dag

Gezellig bij mamma in bedTijn heeft lekker uitgeslapen en ligt nog even na te genieten van de fles bij mamma.

Uit logeren

Tijn met omaWe zijn dit weekend voor het eerst een paar dagen zonder Tijn weg. Tijn logeert bij opa en oma in Heemstede. Hij vermaakt zich uitstekend en slaapt zowel ´s nachts als overdag uitstekend. Zondagmiddag komen wij Tijn weer ophalen. Als hij na een stevig middagdutje wakker wordt blijken zijn oren ontstoken. Na een bezoek aan de huisartsenpost zijn we enigszins gerust gesteld. Een paar dagen oordruppels moet voldoende zijn.

Hotel AvenariusWij verblijven het weekend in Hotel Avenarius in Ruurlo. Een heerlijk ontspannen weekend; veel slapen, lekker eten, relaxen en shoppen. Zaterdagavond kijken we bij Babette en Dirk in Laren naar Nederland-Zweden.

Tijn ontdekt z’n voeten

Tijn ontdekt zijn voetenTijn heeft voor het eerst zijn voeten uitvoerig bekeken en vastgepakt. Bij Hiske op schoot trekt ie aan z’n voeten.

Tijn leestTijn is ook druk in de weer met z’n boekje van Nijntje. Hij lijkt aandachtig te lezen. Overigens smaakt het boekje ook goed :-).

Ouder-kind tournooi

Op bed bij opa en omaWe zijn in Heemstede naar aanleiding van het ouder-kind-tournooi op de golfclub. We slapen in Heemstede. Opa & oma hebben aangeboden ’s morgens wel met Tijn te willen spelen als hij wakker is. Dat laten we ons geen twee keer zeggen. Na de voeding brengen we Tijn direct bij hen. Opa geniet zichtbaar!

Om op te eten

Om op te eten!Hiske en Tijn spelen in de kamer. Dat we gek op Tijn zijn mag duidelijk zijn. Zo te zien vindt His hem zelfs om op te eten …

De draak

Tijn en de draakGisteren zijn Hiske en ik naar de film geweest: Harry Potter deel drie. Janneke heeft opgepast en Tijn verrast met een schitterende draak. Tijn en de draak zijn onafscheidelijk!

Tijn draait zich half omAls spelend met de draak begint Tijn zich om te draaien.