Archive for April, 2004

Koninginnedag in Groningen

Koninginnedag in GroningenVandaag gaan we de stad in met Rinka en haar vriend JP. We komen Jacob uit de klas van Hiske tegen met zijn gezin. Tijn geniet en slaapt lekker in zijn oranje pak.

We komen ook Jorrit en Femke tegen.

Lente!

In de wipstoel op het balkonVandaag een rustig dagje thuis. Na een vroege start om 5:30 uur hebben we nog twee uurtjes met z’n drieëen in bed geslapen. Het blijkt een heerlijke zomerse dag te zijn. Tijn speelt heerlijk op het balkon met zijn mobiel.

In de wipstoel op het balkonOok in de wipstoel vermaakt Tijn zich enige tijd.

Op bezoek bij overgrootmoeder

Tijn op schoot bij zijn overgrootmoeder BraamsTijn heeft nog één overgrootmoeder: Oma Braams. Vandaag zijn we bij haar op bezoek geweest in Rotterdam. Na de nodige versnaperingen is Tijn een en al aandacht. Overgrootmoeder geniet zichtbaar.

Pasen met de familie Hazen

Tijn & OpaHet paasweekend gaan we voor het eerst naar Opa & Oma Hazen in Heemstede. Tijn is al veel veranderd ten opzichte van de laatste keer dat zij in Groningen waren. Hij is erg wakker.

Zaterdag eten we met z’n allen. Tijn zit bij het voorgerecht ook gezellig aan in zijn Maxi-Cosi.

Tijn & OmaTijn en oma hebben contact!

Tijn & oom MichielChiel en Tui komen ook bij wijze van verrassing. Oom Michiel geeft de vol overgave de fles. Tijn houdt zijn moeder met camera goed in de gaten.

Tante Tui

Golfen met pa

Pa slaat af op hole 7 (15)Samen met m’n vader vandaag 18 holes gelopen op de DGCC. We hebben heerlijk weer, spelen lekker en scoren onder de maat. M’n vader heeft 111 strokes en 23 punten, zelf heb ik 110 strokes en 24 punten.

Weekendje bijkomen

aan tafelDit weekend zijn we lekker thuis. Zelf ben ik donderdag wat ziekjes. Het korte slapen eist zijn tol. Een paar rustige dagen. Zaterdagavond kolonisten met Jolanda en Jan-Pieter. Zondag eten we aan tafel; Tijn is erbij.

Tijn geniet

Tijn heeft plezierTijn lacht meer en meer en geniet zichtbaar van alle indrukken die hij opdoet. ’s Avonds vanaf een uur of 18:00 uur is hij even een paar uur van slag; te moe om te slapen.