Archive for March, 2004

Reünie Samen Bevallen

Zes zonen op een rijVanmiddag zijn we bijeengekomen met de groep van de cursus Samen Bevallen, die Hiske en ik ter voorbereiding op de geboorte van Tijn gevolgd hebben. Tot een ieders verassing kregen we allemaal een zoon.

Tijn & RobinTijn vermaakt zich goed tussen zijn leeftijdsgenoten op de bank; hier samen met Robin.

Tijn op schoot bij papaAanvankelijk slaapt Tijn. Na een uurtje of twee, als we aan de borrel beginnen, is hij klaar wakker en slaat de drukte om hem heen geïnteresseerd gade.

Op weg naar huisGisteren zijn we naar een huwelijk in Rotterdam geweest. ’s Middags tijdens de plechtigheid en de receptie is Tijn van de partij. ’s Avonds brengen we hem naar zijn opa & oma in Breda. We hebben samen een lekkere avond uit en opa en oma hebben een drukke avond met Tijn. De volgende ochtend terug naar huis in de Maxi Cosi.

Consultatiebureau

Vandaag is Tijn voor de tweede keer naar het consultatiebureau geweest. Hij groeit goed. Aan het einde van bezoek krijgt hij de eerste DKTP prik. Hij is de rest van de dag nogal dralerig.

Oefenen hoofdjeHiske oefent overdag af en toe met Tijn om zijn hoofd op te tillen vanuit buikligging.

Marcha & Arko op bezoek

Marcha met TijnMarcha en Arko komen op bezoek. Marcha is erg onder de indruk. Tijn zo te zien ook.

Hazenslaapjes

Slapen is lekker, vooral overdagVandaag ben ik thuis. ’s Morgens gaat Tijn in bad. ’s middags maakt Tijn een hazenslaapje.

Melanie & Jacqueline op bezoek

Jacqueline
Melanie en Jacqueline komen vandaag op kraamvisite.

Melanie

Wat een leven!

Tijn is wakkerVrijdag is mijn vrije dag. Terwijl Tijn in de wipstoel zit werk ik ’s morgens wat, maar de camera lonkt al snel weer.

Even bijkomen’s Avonds even bijkomen op de bank. Wat een leven! Zo te zien kan ik ook wel wat slaap gebruiken :-).

Voor het eerst op reis

Bij Opa & Oma Verschuren thuisGisteren voor het eerst op reis naar de verjaardag van Oma Hélène in Breda. Tijn slaapt de hele reis als een blok achterin de auto. Ook het logeren in Breda bevalt hem goed. Aan aandacht geen gebrek. Zaterdagavond zijn ook Sanne en Dirk aanwezig.

Oma Hélène & TijnOma kan geen genoeg van Tijn krijgen.

Kraamvisite bij Anne & Rick

Tijn & LarsWe zijn voor het eerst zelf op kraamvisite samen met Tijn. Anne & Rick kennen we via de cursus Samen Bevallen. Net als de andere vijf stellen die in de groep zaten hebben ook Anne & Rick een zoon gekregen: Lars.

Bijslapen!

Tijn & Stijn slapen bijNa een moeizame nacht en een lange werkdag pak ik samen met Tijn een uurtje op de bank. Tijn droomt van mooie dingen zo te zien :-).

We zijn vandaag voor nacontrole bij de gynaecoloog geweest; Hiske herstelt voorspoedig.