Archive for December, 2003

Inrichting kinderkamer

De wieg van de familie Verschuren De kinderkamer is ingericht. Er moet nog wel wat aan de aankleding gebeuren; gordijnen bijvoorbeeld. Dit is de wieg waarin Hiske zelf ook als kind heeft gelegen, net als haar vader en grootvader.

CommodeDe commode hebben wij gekregen van Maritza en Wiljan, waarvoor dank!

De eerste knuffels zijn er klaar voorDe eerste knuffels zijn in afwachting van hun nieuwe kamergenoot.

Klaar met klussen

Klaar met klussenDe schuurmachines, zagen, boormachine, kwasten en verf zijn opgeruimd. Nog even met de tapijtreiniger in de weer en de kinderkamer is klaar voor de inrichting.

De kinderwagen!

Trans4mer wandelwagenVandaag hebben we uitgetrokken voor de aanschaf van een kinderwagen. We waren rijkelijk aan de late kant. Van mensen om ons heen hadden we begrepen dat 12 weken levertijd eerder regel dan uitzondering is en inmiddels hebben we nog maar 3 tot 7 weken te gaan. Maar gelukkig hadden ze onze keuze op voorraad. We zijn uitgekomen op de Mutsaerts Trans4mer. Op deze foto als kinderwagen uitgerust. De wandelwagen gebruik je pas na een maand of 9.

Trans4mer met WiegIn eerste instantie zullen we vooral de wieg gebruiken. De wagen heeft een dubbel voorwiel met zwenkstand (jaja …).

Trans4mer met Maxi CosiDaarnaast hebben we een Maxi Cosi Cabrio aangeschaft voor in de auto. Ook deze kan in plaats van de wieg op de wagen geklikt worden. Op de foto is ‘de kap’ van de cabrio opengeklapt.

Klussen kinderkamer

Bijna klaar ...Mijn voormalige werkkamer wordt omgebouwd tot kinderkamer. Vandaag druk bezig met het aanleggen van een verdiepte plint ten behoeve van buizen en kabels die door de kamer lopen. Over 4 weken kunnen we normaliter verrast worden de komst van de baby; een beetje tempo kan dan ook geen kwaad.

Wedergeboorte

Vandaag is Hiske 33 weken zwanger. Vooruitlopend op de geboorte van ons kind, is dit tevens de wedergeboorte van HAASJE.COM. Net als ons aanstaande kind, is de site nog vollop in ontwikkeling. Ik zal de komende tijd in het bijzonder de categorie zwangerschap met terugwerkende kracht bijwerken.

Elton John & Band, Ahoy Rotterdam

Sir Elton John live!Mijn broer en zijn vriendin hebben ons uitgenodigd om gisterenavond naar het concert van Elton John in Ahoy te gaan. Een aardige tour op een doordeweekse avond vanuit Groningen, maar zeer de moeite waard. “Een mooie gek” die Elton! De avond kwam langzaam op gang, maar de sfeer groeide gestaag tot een prachtige finale: ‘Your Song’.

Jammer dat de zaalversterking bij dit soort concerten eigenlijk altijd net wat te hard is; zo hard dat je het nauwelijks kan verstaan. Een mooie avond om niet snel te vergeten! Chiel & Tui bedankt!