Archive for the 'Familie' Category

Feestje Tijn

Vanmiddag feestje!

Gisteren heeft Tijn z’n eerste verjaardagsfeestje gevierd ter gelegenheid van zijn vijfde verjaardag. Samen met Anton, Ghizlane, Jeremey, Phileine, Roel en Noa heeft hij een speurtocht gedaan.

Bekijk de hele fotoserie!

Wir jubeln in Berlin!

Wir jubeln in Berlin!

Dit jaar zijn mijn ouders 40 jaar getrouwd. Ter gelegenheid van deze mijlpaal zijn we met elkaar naar Berlijn geweest. In 2000 was ik daar ook al eens voor een opdracht bij Planet Internet Duitsland. Wat een fantastische veelzijdige stad!

Sony-Center @night

De nieuwbouw rondom de Potsdamer Platz is uniek. Het Sony-Center is wat dat betreft een hoogtepunt. Wat kunnen kantorencomplexen mooi zijn. Het binnenplein is echt spectaculair. De stad neemt je mee langs de meest uiteenlopende emoties. Genot van heerlijk eten op een gezellig terras, verrukking door indrukwekkende architectuur en ontsteltenis bij de levendige herrinneringen aan het verleden.

Holocaust-Mahnmal

Het Holocaust Mahnmal ter nagedachtenis aan de Joden die om zijn gekomen tijdens het Nazi regime. Het is mooi om te zien hoe Berlijn haar verleden omarmt heeft en de herinneringen levendig houdt.

De hele serie is wederom op Flickr te vinden!

Efteling

Stoomcarousel

Het afgelopen weekend zijn we met de familie Verschuren naar de Efteling geweest ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk van Hiske haar ouders. De kinderen hebben genoten.

Bekijk de hele serie op Flickr!